Vandaag heb ik een nieuwe camera gekocht bij de Media Markt. Een rode Sony DSC W170. De laatste keer dat ik een camera had gekocht (toevallig ook al een Sony) was ruim 6 jaar geleden, en het was zeker tijd voor iets nieuws.Bij de Media Markt hebben ze zo'n leuke policy dat ze graag concurreren tegen de scherpe (online) internet prijzen. Feitelijk komt het hierop neer: kan jij aantonen dat je het product ergens anders goedkoper kan vinden, dan krijg je het bij de Media Markt voor hetzelfde bedrag mee. Nice!

Een collega van mij wees mij erop dat de Media Markt tegenwoordig min of meer de prijzen overneemt van Foto Konijnenberg. Dus met andere woorden, Foto Konijnenberg bepaalt de prijs van het product. Het was daarom voor mij een kleine moeite om het product op de site op te zoeken en te printen. Denk eraan om de oorspronkelijke URL ook even te printen voor het geval ze er bij de Media Markt om vragen.

Vervolgens ben ik de Media Markt ingelopen en heb een verkoper het blaadje voorgeschoteld. Vervolgens heeft hij de camera voor mij uit de vitrine gehaald en kreeg ik het voor de verwachte prijs mee.

That's that Smile