Derren Brown - Winning at Blackjack

Op internet zijn diverse Blackjack strategiën te vinden. Maar naast het leren van een Black jack strategie, bijvoorbeeld de Basic Strategy, is het net zo belangrijk om wat specifieke geheugentrucjes te leren.

In onderstaand filmpje kan je zien hoe Derren Brown Blackjack speelt. Hij gebruikt een slimme geheugentruc om alle gespeelde kaarten bij te houden. Hij gebruikt een visualisatie techniek waarbij hij een Florentine house (een huis) voor zich ziet, met verschillende kamers. Eén van deze kamers is een card room. In deze kamer heeft hij 52 objecten geplaatst, namelijk voor iedere speelkaart precies 1. Later in dit filmpje legt hij precies uit hoe hij dit doet.

</param></param></param></embed>
(Een betere kwaliteit van dit filmpje vind je hier)

Zie ook: