Na Vincents 'voortreffelijke' act in de Uri Geller show, is hij overal in de media te vinden. Bijvoorbeeld op de website van de Telegraaf (telegraaf.nl) wordt veel over hem gediscussieerd. Check bijvoorbeeld het artikel Uri Geller walgt van mentalist Vincent. Maar is dat ook echt zo? Vind Uri Geller hem écht walgelijk? 

Ik heb mij een paar keer afgevraagd hoe een figuur als Vincent in de show is gekomen, zonder dat de programmamakers op de hoogte zijn geweest van zijn act. Zal het (live) programma daadwerkelijk iemand een act laten uitvoeren, zonder vooraf deze persoon gescreend te hebben? Hmm.. dat lijkt me sterk..

Ik vraag mij af of het niet gewoon een media-truc is. Ik bedoel, iedereen heeft het over de 'smakeloze' act van Vincent de Vampier, maar tegelijk kunnen mensen niet wachten op zijn volgende performance. Maar ik weet het niet hoor, dit lijkt verdacht veel op afgesproken werk!

Volgens mij zijn die twee dikke vrienden! Hoe dan ook, eigenlijk ben ik ook best benieuwd naar zijn volgende act ;-) 

Zie ook: