Bloggersites (bijv. Blogspot.com), Hyves en andere portals bieden allemaal de mogelijkheid om zogenaamde Widgets toe te voegen. Een widget is een 'dingetje' wat je op je pagina kan plaatsen om extra inhoud aan je pagina toe te voegen (meer uitleg over widgets).

Gespot Zwolle (www.gespotzwolle.nl) is een website met veel (heel veel (a)) foto's van mensen. Het is als het ware een grote foto database, met foto's die je niet via Google ofzo zult vinden ;)

Gespot Zwolle Widget

Nu lijkt het mij leuk om zo'n widget te maken voor Gespot Zwolle. Dan kan je bijvoorbeeld deze widget op je Blogspot site plaatsen, en krijg je altijd de laatst toegevoegde foto's te zien. Of bijvoorbeeld de nieuwste foto's, genomen in je favoriete kroeg.

Hieronder zie je hoe dit eruit zou kunnen zien. Dit is een widget van flickr.com.

Zie je het al voor je? Altijd de meest actuele (uitgaans)foto's van jezelf, automatisch, op je bloggersite.

Wanneer deze widget/gadget af is, laat ik het ff weten ;)

Zie ook: