Gister ben ik weer teruggekomen uit Saudi Arabie. Weer zo'n moment van "buitenland werkzaamheden", je kent het wel..

Hoewel we (mijn collega Henry en ik) deze keer wel heel ver in-the-middle-of-nowhere beland waren! Khurais is een plaatsje midden in de woestijn, waarbij de dichtsgelegen stad >200km bij ons vandaan was.

1

Wat moesten wij deze keer doen? Eigenlijk weer hetzelfde als de vorige keer: bij Hint hebben wij specifieke software ontwikkeld (AMADAS) voor het bedrijf Saudi Aramco in Saudi Arabie. Deze software hebben wij terplekke geinstalleerd. Henry hielt zich weer bezig met de hardware, en ik met de software. Omdat mijn werk erop zat, ben ik gister weer naar NL gekomen. En Henry zit nu nog midden in de woestijn (>45 graden) te bruin bakken hehe..

Helaas was er deze keer niet veel ruimte voor shopping ofzo. Maar gelukkig hebben we toch nog een paar leuke kiekjes kunnen maken:

2

3

4

Ik ben benieuwd waar de volgende trip naartoe zal gaan..