Vraag je je wel eens af hoe je meer bezoekers naar je website krijgt? Eén van de manieren is een onderwerp aanhalen, waar veel mensen mee te maken krijgen.

Tot mijn grote verbazing had ik gister weer een nieuw record aantal bezoekers op DatKanIkZelf.nl (DKIZ). Was het laatst nog rond de duizend bezoekers (op één dag), zie ik nu dat ik over de tweeduizend ben gekomen (jaja, 2286 om precies te zijn :-) )

Dagoverzicht:

Maandoverzicht:

Hoe komt dit zo ineens? Toevallig was het mij op werk ook al opgevallen dat er dit jaar weer iets raars aan de hand was met de weeknummers van 2010. Zo hoort 1 januari 2010 nog gewoon bij week 53, en begint week 1 van dit jaar bij 4 januari. En wat gaat iedereen dus begin van het jaar doen? Google'n, om te kijken hoe het zit. En laat ik nu net een paar pagina's op mijn website geoptimaliseerd hebben voor de zoekterm "weeknummers".. (a):

Een gemiddeld bezoekersaantal van 2000 per dag is voorlopig nog iets teveel van het goede (denk ik), maar we komen d'r wel..

Zie ook: