Breng jij ook altijd netjes je oud papier weg naar de 'bekende' inzamelpunten? Ikke wel, tenminste als ik zou weten waar deze papier inzamelpunten zich bevinden. 'Vroeger' werd oud papier netjes voor de deur opgehaald (op mijn oude adres) maar nu niet meer. Daarom ben ik vandaag een kleine zoektocht gestart.

Welke inzamelpunten oud-papier in Zwolle heb ik kunnen vinden?

  • Rova Zwolle (Industrieterrein Hessenpoort)
  • Stichting Kringloop Zwolle (locatie Veerallee)
  • Bethlehemkerkplein (centrum)

De Rova en Stichting Kringloop Zwolle zijn zondags gesloten. De papiercontainer locatie Bethlehemkerkplein is wél dag en nacht bruikbaar, alleen moet je rekening houden met een hele kleine opening voor invoer van papier.

Waar kan hiet niet? (Ook niet onbelangrijk)

  • Coops / Vechtstraat
  • Albert Heijn - Diezerkade 

Hieronder zie je een Google map, waarin bovenstaande locaties zijn weergegeven. Heb je nog een toevoeging/aanvulling, dan hoor ik het graag!


Inzamelpunten Papier Zwolle weergeven op een grotere kaart